Vorming en Toerusting Vorming en Toerusting

De werkgroep Vorming en Toerusting organiseert thema-avonden waarin een breed scala aan onderwerpen aan bod komt. Als kerk willen we midden in de wereld staan en oog hebben voor  vragen die leven, ook buiten de kerkelijke grenzen. Inspiratie, ontmoeting, verdieping en leren staan hierbij centraal.

Aanvang
De aanvangstijden staan bij de avonden vermeld en kunnen per avond wisselen. Vanaf een kwartier voor aanvang wordt u door de commissie V&T een kopje koffie of thee aangeboden.

Toegang gratis
Bij de uitgang kan een vrijwillige bijdrage worden gegeven ter bestrijding van de onkosten.

Plaats van samenkomst
Deze staat bij iedere avond vermeld. Na afloop van de avonden is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Er is dan ook tegen vergoeding wijn en frisdrank verkrijgbaar.

Mevrouw Nel Gelderblom, tel. 0164 653367
e-mail: pmgelderblom44@outlook.com