Algemene gesprekskring

Al meer dan 40 jaar komt deze gesprekskring bijeen om te praten over een breed scala van onderwerpen op het gebied van levensbeschouwing, geschiedenis, kunst en cultuur.
Lees meer 

Bijbelkring maandagmorgen

Sinds enkele jaren draait deze gespreksgroep op de maandagmorgen, één keer per maand. In deze kring gaat het vooral om wat geloven in je leven betekent, geloven in de praktijk. 
Dit jaar gaat elke keer één van de leden de morgen voorbereiden. Dit om nog dichter bij ons zelf te blijven, en samen te praten over wat in ons hart leeft.
 
Lees meer 
Bijbelkring

Bijbelkring maandagavond

Deze gespreksgroep komt al jaren bij elkaar op een maandagavond per maand rond de open Bijbel. Dit jaar lezen we samen het boek van André Troost. Zo vrolijk als een vlinder!
Lees meer 

Cantorij

In onze gemeente is al bijna 50 jaar een cantorij actief, de Martinus-cantorij. De cantorij werkt mee aan de liturgie in onze kerken, waardoor de diensten een bijzonder karakter krijgen. 
Lees meer 

Handwerkgroep "De Baak"

En weer ging een auto vol met gebreide en gehaakte dekentjes naar Weesp, van waaruit ze met het volgende transport naar Lesbos zijn meegegaan. Méér dan 200 dekentjes!!
Alle breisters en haaksters hartelijk bedankt.

 
Lees meer 

Inloopochtenden

In Halsteren en ook in Nieuw-Vossemeer zijn er - maandelijks in Halsteren en tweemaandelijks in Nieuw Vossemeer - inloopochtenden voor ontmoeting en gesprek.
Lees meer 

Kerstmarkt

De jaarlijkse kerstmarkt, die bij velen bekend is, is uitgegroeid tot een groot feest, waar naast de verkoop van kerststukje ook anderen hun zelfgemaakte artikelen verkopen.
Lees meer 

Open Kerk

Open Kerk 'Online', onder deze naam is de Sint-Martinuskerk elke eerste zaterdag van de maand open van 11.00 -14.00 uur voor alle inwoners van Halsteren en andere belangstellenden.

 
Lees meer 

Ouderensoos

Van harte welkom bij de ouderensoos om wat te handwerken, bijvoorbeeld het borduren van kaarten, spelletjes spelen zoals rummikub, scrabble of triominos. Vaak zijn er speciale activiteiten.
Lees meer 

Samen eten

Sedert september 2016 wordt er in De Baak met regelmaat gezamenlijke maaltijden georganiseerd en deze zijn zeer succesvol. Lees verder voor meer informatie, maar u bent in ieder geval van harte welkom. 
Lees meer 

Agenda

Open Kerk

za 02 jul 2022 om 11.00 uur

Ouderensoos

di 05 jul 2022 om 13.30 uur

Fiets-driedaagse Steenbergen

750 jaar “van kerktoren naar kerktoren” In het kader van 750 jaar Steenbergen en 750 jaar KerkZijn in Steenbergen zijn de handen ineen geslagen om dit jaar het thema ‘van kerktoren naar kerktoren’ aan de avondfiets 3-daagse te koppelen. Elke dag wordt er gestart vanuit de Gummaruskerk in Steenbergen en vanuit een andere kerk in één van de kernen. Het kerkje aan de Voorstraat in Nieuw-Vossemeer zit op de route en zal op dinsdag 28 juni van 18.00 tot 22.00 uur geopend zijn.


Contact

Scriba: Gea Ros-Peters
tel. (0164) 230588 / (06) 12228651
e-mail: scribapghnv@gmail.com 
Contactpagina ..


Website bijdrage

Berichten voor de website aanleveren of wijzigingen doorgeven? Mail dan naar: pghanv@gmail.com

Martinusgesprek

Een online interview met ds. Henk van het Maalpad. Hij is vanaf 17 april met emeritaat en heeft op zondag 1 mei in een kerkdienst afscheid genomen van onze gemeente. 
Te zien via You Tube “Martinus gesprek Halsteren”. 

Test