Handwerkclub De Baak Handwerkclub De Baak

Deze groep dames komt om de veertien dagen bijeen om te handwerken. (In verband met de coronamaatregelen nu natuurlijk even niet.) De artikelen die ze maken worden verkocht tijdens de braderie, kerstmarkt en Open Kerk-zaterdagen. Er was de laatste tijd zoveel gemaakt dat we in december een groot pakket naar de vluchtelingenkampen op Lesbos konden sturen, waar ze de truien, mutsen, sokken, sjaals enz. goed konden gebruiken. We hebben dit gedaan via de organisatie “Because we carry”.
Nu ontvingen we onlangs van deze organisatie het verzoek om babydekentjes te breien en te haken. Onze handwerkgroep is hiermee direct en enthousiast aan de slag gegaan. Maar misschien zijn er nog meer mensen die willen helpen?
Als u daarvoor belangstelling heeft, dan kunt u contact opnemen met Janneke KleinJan tel. 06  24509951 of Plonie van Ooijen, tel. 06 12911495. Zo nodig zorgen wij voor de wol, patronen en naalden.
Namens handwerkclub De Baak,
Gea Ros-Peters.

Een enthousiaste groep dames komt 1 keer per twee weken bijeen op de donderdagmiddag in “de Baak” om gezellig samen te handwerken (van 14.00 uur tot 16.00 uur). De spulletjes die gemaakt worden, worden weer verkocht en met deze verkoop steunen we de kerk. Inmiddels is er alweer veel moois gemaakt.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden zijn
we altijd op zoek naar materialen. Heeft u misschien nog wol, stof, knopen, ritsen, materiaal om kaarten te maken, lint/kant enzovoort liggen waar u niets meedoet, wij zijn er blij mee.

Wilt u ook komen handwerken, kom eens langs. Schikt de donderdagmiddag u niet maar wilt u wel handwerken laat het ons ook weten.

Neem voor informatie contact op met:

Gea Ros, tel. (0164) 250388.